Výstavní víkend v Nitře 16. - 17. 1. 2016

17.01.2016 20:01

Naši výstavní premiéru jsme letos zahájily na dvoudenní mezinárodní výstavě v Nitře, oba dny v mezitřídě a tajně jsem doufala, že alespoň jeden den bychom mohly zahájit cestu za slovenským šampionem, ale to se odkládá na podzim, naše plavá konkurence byla tentokrát hodně silná ;)

V sobotu posuzovala paní Terézia Gargušová, specialistka na plemeno, která posuzovala také psy na výstavě v Bochovicích. Od paní Gargušové jsme dostaly krásný posudek: "Středně velká fena, výborná stavba těla, korektní hlava, tmavé oko, korektní skus, velmi ok linie s mírně spáditou zádí, dobrý postoj a úhlení končetin, v pohybu vzadu užší" a výborná 3. Lepší umístnění nás stála ta mírně spáditá záď, ale s takovým posudkem jsem velmi spokonena a s předvedením ještě lepší, zvlášť s těmi zuby, kdy moje šídlo už stálo jako přikované.

V neděli měl původně posuzovat pan rozhodčí Vladimír Piskay, ale nakonec posuzoval Pettko Czsábo, který bral posuzování velmi rychle, tudíž i bez posudku. Za to výsledek nás velmi potěšil, neboť jsme si z výstavního kruhu odnesly V2, res. CAC. Takže náš první malý titulek mezi dospěláky. 

Odpočinkový víkend jsme si užili, až se nám domů vůbec nechtělo. A také moc gratulujeme Ardalovi a jeho paničkám! Ardálek si naprosto zaslouženě vyběhal v sobotu V1, CAC a v neděli také krásné V3. A díky za milou společnost  během celého víkendu ;)

Na příští výstavě se ukážeme na brněnském DUOCACIBu. 

 

Kontakt

www.jack-brann.webnode.cz Zbýšov radka.schmolzova@gmail.com