Úspěšný víkend na Knížecím rybníku

17.05.2015 22:19

V pátek odpoledne jsme vyrazili na víkend na Knížecí rybník a já konečně mohla nasát atmosféru speciální/klubové výstavy i z pole vystavujícího. Jak jsem již psala na facebook, stalo se pár událostí, které stály za zamyšlení, které se nás všech přítomných dotkly trochu osobně a o kterých bylo jasné, že budou budit diskuse. Mě osobně spíš dostala úroveň dnešního svodu a spousta brblajících vyjíždějících štěňat, ne úplné zvládnutí od majitelů a hlavně nedostatečná socializace, která se netýkala však naší rodinky. 

V sobotu nás posuzovala paní Svobodová-Halbrštátová, která je známá svým přísným a odborným hodnocením. Brannule se jí typově líbila, ohodnotila ji dobře - s tmavým okem, výborným pohybem, vesele neseným ocasem jako klidnou fenu s výborným předvedením. V silné konkurenci 13 fenek (z toho dvou sester) obstálo moje čerstvě devítiměsíční mimino skvěle. Do bojů o usmítnění postupila nakonec naše plavá sestřička Eliška a vyběhala si skvělé druhé místo!!!! Elišce a Lence moc gratulujeme, umístnění si vyběhaly naprosto zaslouženě ;) Plavá sestrička Majda dopadla o něco hůř, ale není třeba věšet hlavu, protože dnes je to tak a zítra jinak.

V sobotu odpoledne dojelo i naše dvojče - černá sestřička Bairra, Brann věrná kopie, naprosto ve všem. V neděli ráno jsme zase poměrně dlouho čekali na předvedení na svodu, ale troufám si říct, že jsme přišli jako taková perla na konec. Nikdo z našich sourozenců neměl problém s předvedením, měřením, zuby, prohmatáním a vysloužili jsme si pochvalu za vyrovnaný exteriér a skvělou povahu. Brannule odešla se svodovým kódem 5/1a/N3 za mírně háčkující ocas. Ten se jí projevil při běhu, kdy nasadila svůj typický radostný pracovní výraz a běžela u nohy. Nejedná se o nic zásadního, jsme plnochrupí, bez bílých znaků a 61 cm vysocí ;) Je to naše šikula, která v sobotu zjistila, že umí plavat! ;)

Kontakt

www.jack-brann.webnode.cz Zbýšov radka.schmolzova@gmail.com