Úspěšné Brněnské psí dny

11.07.2015 22:04

Oba dny na Brněnských psích dnech byly pro nás velmi příjemně strávené. Sobotní voříškiáda dopadla prakticky nad moje očekávání a Jackie opět nechala (tentokrát čtyřčlenou) konkurenci za zády. Asi nás nebudou mít rádi ;) Vyběhala si velmi krásný posudek s hodnocením Výborná 1, Nejlepší maxi fena bez PP - 5 a půl letá krásná fena s nádhernou hlavou, lesklou a perfektní srstí, dobrým celkovým tělesným rámcem, dobrým předvedením a spoluprací s handlerem. Předvedla se opravdu skvěle a v klidu, takový odpočinek oproti běhání s Brannankou ;)

V rozběhu o nejlepšího psa bez PP jsme trochu zaostali za klukem zlatého retrívra, neboť nás paní rozhodčí trochu rozhodila s požadavkem běhu u druhé nohy a tak z toho bylo nádherné třetí místo ;) Brannule si ze soboty odnesla trochu socializace a hlavně koupání v řece, do kterého se zamilovala. Nelenila jsem a zaběhaly jsme si v kruhu také. V neděli jsme zase pomáhaly v canisterapeutickém stánků, ale počet účastníků odpovídal extrémnímu počasí, které v těch dnech panovalo. 

S Brann chodíme několikrát týdně na stopu, minimálně dvakrát. Stopy šlapu točité, propamlskované a minimálně 70krokové, největším pokrokem je přesnost, která se nám v posledních týdnech hodně zlepšila. Pravidelně jezdíme i na obrany a poslušnost jsme dva týdny trénovaly doma. Pomalu ale jistě se nám začíná plnit kalendář akcí na podzim a věřím, že letošní rok zakončíme prvními zkouškami. 

V neposlední řadě oslavili dnes naši sourozenci z A-vrhu čtvrté narozeniny. Přejeme jim hlavně hodně lásky od páníčků, zdraví, úspěchů a našim uchovněným sestřickám a bráškům i chundelatou nadílku!

 

Kontakt

www.jack-brann.webnode.cz Zbýšov radka.schmolzova@gmail.com