Obrany KK Kývalka

01.03.2015 20:29

Brannanka si dnes poprvé vyzkoušela trénink obran na Kývalce s panem Ivanem Tomšíkem. A aby Jackie nebyla doma, tak jsem ji vzala s sebou. Brann to chvíli trvalo, než pochopila, o co se jedná, ale brzy jí hadra zaujala natolik, že přestala vnímat okolní rozruchy - zvlášť ostatní nedočkavé psy. Tak s velkým množstvím pochval a výher jsme si první trénink obě užily. Pan figurant byl milý, velmi trpělivý a jak sám říkal, u hovíka to bude běh na delší trať. Brannule působila velmi vyrovnaně, nebála se a radostně vrtěla ocáskem. 

No, Jackie absolvovala asi svůj třetí trénink obran...musím ji pochválit za světlá místa a pár zákusů do hadry, které předvedla. A taky za to hlídání jejich hadry. Ale jak to tak u ní bývá zvykem, působilo na ni hodně vedlejších vlivů - Brannule a páneček mimo dohled. Vzhledem ale k její soustředěnosti na nových cvičácích, to považuji za nadstandardní výkon. 

Na tréninku se nám líbilo a vzhledem k tomu, že budeme příští týden absentovat na poslušnosti, tak si v neděli odskočíme na obrany zase a třeba bude tentokrát přát počasí, abychom pořídili nějaké fotky. 

Kontakt

www.jack-brann.webnode.cz Zbýšov radka.schmolzova@gmail.com