NVP a MVP Vel´ka Ida - 2.-3.7.2016

03.07.2016 22:27

Slovenská červencová mise splněna! Lépe bych asi náš daleký výlet ke Košicím neokomentovala. Brannan oba dva dny získala ve třídě pracovní V1, CAC! Půlku slovenského šampiona máme tedy splněnou.

V sobotu posuzoval pan rozhodčí Sergej Vanža a Brann od něho dostala posudek: Korektní plnochrupý skus, dobrá kostra slabší substance, v pracovní kondici, dobře modelovaná hlava, korektní horní linie, volnější loket, v pohybě užší vzadu, velmi dobrá mechanika pohybu.

V neděli posuzoval pan MVDr. Vladimír Piskay, od kterého dostala výbornou již v Ostravě: Fena středního rámce, dobrého formátu, jemnější kostry, jemnější samičí hlava, rovný hřbet, dobré úhlení a pohyb. 

I když prostředí okolo výstavy nebylo úplně krásné, celkový dojem z výstavy byl pozitivní a my strávili příjemný horký víkend na druhém konci Slovenské republiky.

Za společnost (a fotky) děkujeme Nikči a fešákovi Amarovi, který si oba dny vyběhal ve třídě šampionů také V1, CAC, oba dny i titul BOS a dnes přidal i CACIB! Musím říct, že to těm dvěma spolu sluší...♥

Kontakt

www.jack-brann.webnode.cz Zbýšov radka.schmolzova@gmail.com