Klubová výstava SHK Podskalie

02.05.2015 19:49

Včera jsme vyrazili na slovenskou klubovou výstavu do Podskalie na Brann premiéru a zároveň i derniéru do třídy dorostu. Počasí bylo především blátivé, ale umoudřilo se natolik, aby aspoň nepršelo. Po losování nás posuzovala paní rozhodčí Sigried-Darting Entenmann. S Brann do třídy nastoupila plavá konkurentka, která nás porazila oba dva dny na únorovém DUOCACIBu. Paní rozhodčí se ale líbila víc. Brann předvedla krásně zuby, nechala se prohmatat a projevila velmi přátelskou povahu. Běhala standardně (i s přervanou vystavovačkou) dobře, poslušně a ocásek točila trochu méně, než je jejím obvyklým zvykem ;) Odnesla si posudek:

8,5 měsíční středně velká, středně silná černá fena. Středně hnědé oko, úplný nůžkový skus. Trochu vzadu nasazené, ale správně nesené uši. Momentálně trochu hnědá na uších. Jemně stočená srst dobré délky. Vpředu i vzadu úzce úhlená, v pohybu vzadu úzká, vpředu volná. Plynulý pohyb. Automaticky nošený správný ocas, v pohybu stočený. Přátelská, hravá povaha. 

Po běhu se paní rozhodčí rozhodla pro nás. Za pěkné úmístnění i posudek jsem vzhledem k celkovým výsledkům velmi ráda a Brannule myslím taky ;) Za 14 dní nás čeká premiéra v mladých.

Na výstavě jsme se pozdravili s pár známými, zvlášť s Amarem Carpathia Heart. Těšíme se na další setkání ;)

Kontakt

www.jack-brann.webnode.cz Zbýšov radka.schmolzova@gmail.com