První narozeniny a netradiční úkol

16.08.2015 16:47

Přelom prázdnin se pro nás nesl v trochu odpočinkovém duchu, přežití šílených veder a pravidelných tréninzích obran, poslušnosti a pokud možno i stop. Terén máme naprosto příšerný, vyschlý, pichlavý a docela plný mravenců. Naštěstí by už po vlně veder mělo být a snad už letos nedorazí.

První srpnový víkend se holky zhostily netradičního úkolu, oblékly si bílé obojky, dostaly pamlsky do bílých pamlskovníků, dopoledne už stály modelem profesionálnímu fotografovi a ve 13 hod 8.8.2015 šly páníčkům za družičky. V náš velký den tak mohly být s námi a kdo nás zná, ví, že to pro nás moc znamenalo ;) Fotky našich družiček dodáme později ;) 

15.8. 2015 nás čekal velký den, gratulace, pečení dortu a Brannančiny první narozeniny. Na dortu si obě holky pochutnaly a Brann hned zaujal jeden z dárků - nový kopačák. Chtěla bych jí popřát hlavně hodně zdraví, úspěchů a čistý výsledek rentgenu, který nás brzy čeká ;) To stejné přejeme všem sourozencům! :-* 

Tento týden jsme se dozvěděli i poměrně milou zprávu, že 24. 10. nás čekají zkoušky ZZO. Mezitím minulý týden naše znakatá sestřička Beckie složila zkoušku ZOP na úžasných 99 bodů! Moooc gratulujeme a přejeme další úspěchy! ;)

Kontakt

www.jack-brann.webnode.cz Zbýšov radka.schmolzova@gmail.com